Adresgegevens

Bootservice Groningen
Narvikweg 7
9723 TV Groningen

Adresgegevens

Bootservice Groningen
Narvikweg 7
9723 TV Groningen

Wie zijn wij

Bootservice Groningen is een allround reparatie bedrijf in de ruimste zin van het woord.Met meer dan 20 jaar ervaring in de watersporttechniek kunt u bij ons terecht voor de meest uitlopende zaken, regulier onderhoud, zowel aan benzine als dieselmotoren, buitenboordmotoren van klein tot groot, reviseren van aandrijvingen en Z-drives.

Maar ook het vervangen van keerkoppelingen, aanleggen van complete elektrische installatie’s, doormeten van generatoren, omvormers, accu’s, acculaders en zonnepanelen.

Uiteraard zijn deze componenten bij ons verkrijgbaar en kunnen wij een helder en duidelijk advies geven zodat er altijd een juiste oplossing mogelijk is, voor elk systeem.

Het aan of inbouwen van benzine en dieselmotoren kunnen wij in onze werkplaats prima voor u uitvoeren, deze werkzaamheden worden ook gedaan op locatie en is eerder regel dan uitzondering.

De meeste sportboten, sloepen en trailer bare consoleboten worden in de werkplaats voorzien van onderhoud, reparatie of motor wissel.
Ook voor lastige storingen en problemen kunt u bij ons terecht, door jarenlange ervaring in, op, en aan het water met uiteenlopende merken en leeftijden lukt het vast en zeker een oplossing te bieden.

speedboat