Werkplaats

Voor de meeste werkzaamheden kunt u terecht in onze werkplaats, deze is volledig ingericht voor reparatie aan binnen en buitenboord motoren. Wij bouwen graag uw nieuwe of gebruikte motor aan of in, ook het compleet vernieuwen van elektrische componenten zoals dieptemeters, audio systemen, omvormers en acculaders zijn bekend voor ons.

Alle essentiële onderdelen vragen eens per jaar om afstelling, controle en vervanging om zo perfect mogelijk te blijven functioneren. Het gaat hierbij om het vervangen van de motorolie met filters, bougies en staartolie. Daar komt dan nog het controleren of vervangen van de impeller (waterpomp) bij, deze pomp is essentieel voor het koelen van de motor.

Wilt u een gereviseerde motor, of uw oude motor laten reviseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In goed overleg bekijken we wat de mogelijkheden zijn om het draaiende gedeelte weer in goede conditie te laten werken. Compressieverlies, slecht starten van uw diesel of benzine motor kunnen de oorzaak zijn van interne slijtage. Voor een heldere en duidelijke diagnose staan wij voor u klaar.